Byggearbejde

Vi er specialister inden for tagarbejde og tilbygninger

Gode priser

Alle vores priser er konkurrencedygtige

Kvalitet

Vi garanterer kvalitet og et højt serviceniveau

Erfaren og dygtig tømrer - Vi kan lave din tilbygning

Er din bolig ikke stor nok? Hvis du står over for en tilbygning, er det vigtigt med håndværkere, der forstår dine behov. Hos HN Tømrer lever vi af tilfredse kunder, og derfor strækker vi os meget langt for at opfylde alle specifikke krav og ønsker, som du har til din til- eller ombygning. I fællesskab med kunden finder vi de rette løsninger til, hvordan man får lavet dit hus så flot, praktisk og komfortabelt som muligt. Vi laver tilbygninger i Silkeborg, Sorring og omegn

 

Kvalitet og samarbejde

Det kan være svært at finde alle de gode løsninger selv. Vi arbejder sammen med en dygtig og velrenommeret arkitekt, som kan hjælpe med, hvordan byggeriet skal udformes. Når du skal have bygget til eller bygget om, kan vi levere alt inden for tømrerarbejde, bl.a.:

Til de aspekter af byggeriet, som måtte ligge uden for vores kompetenceområder, har vi samarbejder med en række virksomheder, så du er garanteret håndværk af høj kvalitet.

Tilbygning i Silkeborg og Sorring 

Kontakt os i dag og hør mere om vores tilbygning

Vores kundekreds strækker sig i hele området omkring Silkeborg. Du kan komme ind og få en snak og se vores store udvalg af materialer, vinduer og træ i vores showroom på hovedgaden i Sorring ved Silkeborg.

Ellers er du altid velkommen til at ringe på 40 84 37 74 for at høre, hvad vi kan gøre for dig og få et uforpligtende tilbud.

Læs også om vores salg og produktion af shelters her.

Kontakt os


HN Tømrer
Dybdalsvej 25
8641 Sorring

(+45) 40 84 37 74
henrik@hntomrer.dk