Byggearbejde

Vi er specialister inden for tagarbejde og tilbygninger

Gode priser

Alle vores priser er konkurrencedygtige

Kvalitet

Vi garanterer kvalitet og et højt serviceniveau

Tagarbejde i Silkeborg og Sorring. Vi klarer alt i tag!

Vi bygger dit nye tag i Silkeborg, Sorring og omegn - Stor erfaring inden for tagarbejde.

Uanset hvilket opgaver du står over for ift. tagarbejde, kan HN Tømrer være behjælpelige med det nye tag. Vi leverer et bredt udvalg af forskellige ydelser og kan bl.a. stå for:

  • Lægning af nyt tag
  • Totalløsninger
  • Tagudskiftninger
  • Tagrenovering

Vi sørger altid for, at alle detaljer som tagrender, afløb og andet også er i orden og passer perfekt til både tagets udseende, struktur og materiale. Samtidig er vores erfarne taglæggere også grundigt uddannede i isolering. Ud over de lovpligtige krav for isolering af tag, kan det være en fordel på både kort og lang sigt med så god isolering som muligt. Det kan give bedre indeklima samt besparelser på både miljøet og varmeregningen.

Tag tilpasset lige efter dit behov

HN Tømrer har erfaring med stort set alle former for tagmateriale. De tre mest populære løsninger er betontagsten, eternittag og ståltag. Det kan være en svær beslutning hvilket materiale, man skal vælge. Der kan være mange hensyn at tage, men vores veluddannede medarbejdere er altid klar til at give dig professionel sparring og rådgivning, så du finder den helt rette løsning til dig.

Tagarbejde i Silkeborg og Sorring - Få bygget dit nye tag 

Hør nærmere om tag i dag

Med kontor i Sorring dækker vi Silkeborg og hele det omkringliggende område. Hvad enten du skal have foretaget en renovering af dit nuværende tag, skal have lagt et nyt eller står over for en tilbygning eller nybyggeri, kan vi hjælpe dig.

Ring på 40 84 37 74 for et uforpligtende tilbud. 

Læs også omkring vores vinduer og døre

Kontakt os


HN Tømrer
Dybdalsvej 25
8641 Sorring

(+45) 40 84 37 74
henrik@hntomrer.dk