Ring til os på: 40843774

HN Tømrer - Vi garanterer kvalitet og et højt serviceniveau

Kontakt os på tlf. 40 84 37 74

Tagarbejde i Silkeborg og Sorring. Vi klarer alt i tag!

Nyt tag? Eller bare en opfriskning af det gamle? Uanset hvilken opgaver du står over for ift. tagarbejde, kan HN Tømrer være behjælpelige. Vi leverer et bredt udvalg af forskellige ydelser og kan bl.a. stå for:

  • Lægning af nyt tag
  • Totalløsninger
  • Tagudskiftninger
  • Tagrenovering

Vi sørger altid for, at alle detaljer som tagrender, afløb og andet også er i orden og passer perfekt til både tagets udseende, struktur og materiale. Samtidig er vores erfarne taglæggere også grundigt uddannede i isolering. Ud over de lovpligtige krav for isolering af tag, kan det være en fordel på både kort og lang sigt med så god isolering som muligt. Det kan give bedre indeklima samt besparelser på både miljøet og varmeregningen.

Tag tilpasset lige efter dit behov

HN Tømrer har erfaring med stort set alle former for tagmateriale. De tre mest populære løsninger er betontagsten, eternittag og ståltag. Det kan være en svær beslutning hvilket materiale, man skal vælge. Der kan være mange hensyn at tage, men vores veluddannede medarbejdere er altid klar til at give dig professionel sparring og rådgivning, så du finder den helt rette løsning til dig.

Tagarbejde i Silkeborg og Sorring - Nyt tag-billede 

Hør nærmere om tag i dag

Med kontor i Sorring dækker vi Silkeborg og hele det omkringliggende område. Hvad enten du skal have foretaget en renovering af dit nuværende tag, skal have lagt et nyt eller står over for en tilbygning eller nybyggeri, kan vi hjælpe dig.

Ring på 40 84 37 74 for et uforpligtende tilbud. 

Læs også omkring vores vinduer og døre

HN Tømrer
Dybdalsvej 25
8641 Sorring

+45 40843774
Henrik@hntomrer.dk


Nyheder

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.Block 1

Vinduer og Døre

Tryk her for at læse mere


Læs mere
Block 2

Tagarbejde

Tryk her for at læse mere


Læs mere
Block 3

Kontakt

Tryk her for at læse mere


Læs mere